Petitie tegen blogregels Gouda

Regelgate is nog lang niet uitgesudderd: er is zelfs een petitie gemaakt:

In plaats van beperkingen opleggen, kan het Presidium van Gouda veel beter de kansen van deze nieuwe manier van communiceren grijpen. Relatief nieuwe media als blogs bieden immers juist de mogelijkheid om direct en transparant met de achterban te communiceren. Een manier van communiceren waar elke moderne politicus achter zou moeten staan!

via Verse Overheid » Petitie tegen blogregels Gouda. Het loopt nog niet echt storm, maar ik kan natuurlijk niet anders dan mede ondertekenen. Ook al denk ik dat deze petitie ongeveer even effectief zal zijn als de blogregels zelf.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

3 Responses to Petitie tegen blogregels Gouda

 1. krispijn schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.7 op Windows Vista

  Uiteraard heb ik ook meegetekend. Of 't zin heeft? Geen idee.

  Overigens hoef je die storm niet eens zelf te maken, dat gebeurd vanzelf om je heen. Er wordt in ieder geval al best wat over getwitterd. En het is op z'n minst vermakelijk dat Verse Overheid 't uit zichzelf oppakt.

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Mijn krabbel staat er onder!

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0 op GNU/Linux

  Het kan dan wel een storm in een glas water zijn, ik mag het glas graag even opschudden. Wat dat betreft is het ook een beetje een principekwestie: duidelijk maken dat dit gewoon niet kan. Zeker als blijkt dat ook andere mensen het oppikken, want dan is er dus wel iets aan de hand.

Reacties zijn gesloten.