Tussendoortje: lampenmeppen

Klimaatspel GroenLinks

Klimaatspel GroenLinks

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 Responses to Tussendoortje: lampenmeppen

 1. Michel Klijmij schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  New blog post: Tussendoortje: lampenmeppen http://tinyurl.com/c83ywh

 2. Dieder schreef:
  Gebruikt Firefox 2.0.0.14 op Windows XP

  Ik zag dat jij bovenaan stond in de topscore lijst…

 3. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0 op GNU/Linux

  volgens mij omdat mijn laptop wat slomer is, dan is het wat makkelijker 😉 heb het echt niet zo lang zitten spelen

 4. Diederik schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows Vista

  Ik heb net 4480 gehaald, daarmee zou ik ook in de high score moeten komen, maar ik kreeg geen schermpje waar ik mn naam enzo kon invullen 🙁 Wacht maar, die 5190 ga ik een dezer dagen ook nog wel verbeteren 😉

Reacties zijn gesloten.