Go Toine!

Ik voelde me wel trots toen ik bij de 10 genomineerden voor de titel ‘Jong Raadslid van het jaar’ zat. Maar behalve voor de free publicity was het nog niet veel: uit die 10 zouden nog 3 finalisten gekozen worden. Ik was er dus nog lang niet.

Vandaag kreeg ik bericht dat ik er niet bij zit. Dat is natuurlijk jammer, maar aan de andere kant: partijgenoot en DWARSer Toine van de Ven zit er wél bij.

Ik kan dus gewoon lekker lesgeven op 9 juni, hoef niet naar Flevoland, en kan die hele dag (en de dag erna) duimen dat Toine volledig verdiend die prijs in de wacht gaat slepen!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in GroenLinks, Politiek. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Go Toine!

  1. linda schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 6.0 op Windows XP

    Schandalig dat ze mijn voordracht zo in de wind slaan, maar mooi dat Toine er wel bij zit..

Reacties zijn gesloten.