Gooi de gehandicapten de bus uit!

Bart Jan Spruyt schrijf over “Machiavelliste Kathalijne”:

Er komt dankzij een linkse machiavelliste op een smerige manier een Europese richtlijn tot stand die dwars door alle precaire nationale politieke evenwichten heen een gelijkheidsideologie aan alle lidstaten wil opleggen. Die machtsdrang tot uniformering en ideologische gelijkschakeling maakt Brussel en de Europese Unie zo onverteerbaar.

Oftewel: het geeft niet dat gehandicapten niet met het openbaar vervoer kunnen reizen in heel de Europese Unie. Het geeft niet dat homo’s worden gediscrimineerd. Als Turkije ooit lid wordt mogen ze best christenen als minderwaardig behandelen. Want stel je voor zeg, die rare ideologische gelijkschakeling, schande!

Gelukkig zijn er ook nog partijen die wel vinden dat iedereen gelijke kansen verdient. Gelijkheid betekent dat we dus ook allemaal gelijke rechten hebben. Geen gezeik, iedereen gelijk!

grotebanner

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Gooi de gehandicapten de bus uit!

 1. Michel Klijmij schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  New blog post: Gooi de gehandicapten de bus uit! http://bit.ly/9iObG

 2. Richard Wouters schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Bart Jan Spruyt wil kunnen discrimineren, boos op @kathalijne. RT @michelk: New blog: Gooi de gehandicapten de bus uit! http://bit.ly/9iObG

 3. Richard Wouters schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Bart Jan Spruyt wil kunnen discrimineren, boos op @kathalijne. RT @michelk: New blog: Gooi de gehandicapten de bus uit! http://bit.ly/9iObG

 4. Victor G. schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.10 op Windows Vista

  Bart Jan Spruijt bewijst maar weer eens dat hij een volstrekt overbodig commentator is. Het bestrijden van discriminatie middels een anti-discriminatierichtlijn is geenszins ideologisch gedreven. Universele mensenrechten zijn links noch rechts. Dat christelijk-conservatieve superioriteitsgevoel waar hij zich zo sterk voor maakt is gruwelijk misplaatst, evenals zijn impliciete verwijzing naar communistische systemen (”Die machtsdrang naar uniformering en ideologische gelijkschakeling”) waar allesbehalve sprake is van gelijke rechten.

  Stem niet als een verblinde provinciaal, stem vóór Europa!

Reacties zijn gesloten.