Stuur je opa niet naar Europa!

DWARS wil dat Europa niet grijs, maar groen kleurt. En dat kan met de kandidatenlijst van GroenLinks, gemiddeld de jongste van alle lijsten. Mijn stem gaat naar politiek talent Niels van den Berge, maar er is meerrrr…

Vanaf woensdag in de lucht: http://www.stuurjeopanietnaareuropa.nl/

[via]

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in DWARS, GroenLinks, Politiek met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Stuur je opa niet naar Europa!

  1. Kimberley schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0.10 op Mac OS

    Please tell me this is a joke.

  2. Michel schreef:
    Gebruikt Firefox 3.0.10 op Ubuntu

    Light entertainment? Alles voor de stemmen!

Reacties zijn gesloten.