Denk groot, stem groen vandaag


GroenLinks Banner

Kies voor nieuwe banen
GroenLinks wil nu iets doen aan de economische crisis. We kunnen in Europa miljoenen banen creëren. Bijvoorbeeld door te kiezen voor isolatie van gebouwen, duurzame productie en elektrische auto’s op groene stroom.

Kies voor het klimaat
GroenLinks wil dat er echt iets gebeurt in de strijd tegen klimaatverandering. Mooie woorden horen we al genoeg. Juist nu moeten we investeren in schone energie. Dan helpen we het klimaat én de economie.

Kies voor gelijke kansen
GroenLinks wil gelijke kansen voor iedereen, arm of rijk, zwart of wit, jong of oud, vrouw of man, homo of lesbisch. We willen werk, onderwijs en voedsel eerlijk delen: ver weg en dichtbij.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.