Motie van Wantrouwen

Motie van Wantrouwen

Geert WildersWe ontkomen er niet aan. Toch weer aandacht voro Wilders. Dit keer moeten miljoenen moslims maar weg. Dikke FAIL voor Wilders, die in zijn zogenaamde strijd voor de vrijheid juist de beginselen van de Nederlandse rechtstaat, onze normen en waarden, te grabbel gooit, besmeurt, en ze vervolgens vertrappelt en in de afvalcontainer gooit. Je moet PVV ook als PW lezen: Partij Wilders. Want hij zou echte vrijheid nog niet herkennen als het zijn haar voor zijn ogen blondeerde.

Tijd voor een motie van wantrouwen dus. Alweer. En een enkeltje Iran voor Wilders, in dat politieke systeem voelt hij zich vast beter thuis.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Andere partijen, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.