Haat aan groene avatars

We leven in een laf, bescheten, bang land van goedkope meelopers en meningloze “levensgenieters” met als voornaamste taak het bezitten van een nieuwbouwhuis en het stichten van een gezin. Bij voorkeur met “een leuk actief sociaal leven en een positieve vrolijke instelling”.

Briljante rant van Bert Brussen in reactie op Twitterfoto op groen En dan?.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde. Bookmark de permalink.

4 reacties op Haat aan groene avatars

 1. Jeffrey van Geenen schreef:
  Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  RT: @michelk: New blog post: Haat aan groene avatars http://bit.ly/HnFEB en weg met de oh zo betrokken nitwits!

 2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  RT: @michelk: New blog post: Haat aan groene avatars http://bit.ly/HnFEB en weg met de oh zo betrokken nitwits!

 3. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  RT: @michelk: New blog post: Haat aan groene avatars http://bit.ly/HnFEB en weg met de oh zo betrokken nitwits!

 4. Arnoud schreef:
  Gebruikt Safari 525.27.1 op Mac OS

  Bert Brussen, dat was toch die jongen die voor GeenStijl werkte en vervolgens bij Vara TV-magazine ging werken (tot heden). Rechts lullen, links zakenvullen! 😉 Echt het morele baken waarop Nederland moet varen. Bert is de Youp van ‘t Hek van Twitter. En ondertussen Buckler drinken.

Reacties zijn gesloten.