Kadeschool

De gemeente Gouda verkoopt de voormalige Goudse Praktijkschool aan de Elisabeth Wolffstraat op 1 juli aan lokale ondernemers. Zij herontwikkelen het rijksmonument tot een medisch centrum. De verkoop is tot stand gekomen na een open inschrijvingstraject, waarbij belangstellenden een bieding en hun plannen voor het gebouw konden indienen.

Aldus het persbericht van de gemeente. Vanwege dit heugdelijke feit was de Kadeschool vandaag geopend. Zie hier de foto’s.

Trappenhuis

Trappenhuis

Lokaal met plek voor kachel en gootsteen

Lokaal met plek voor kachel en gootsteen

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda met de tags , , . Bookmark de permalink.