Vanavond: Henk vs. Michel

Vanochtend lekker uitgeslapen om deze nacht fris te zijn voor de radio-uitzending met Henk Bres. Na onze open brieven-wisselling en een persoonlijk mailtje van mij belde Henk om me uit te nodigen voor zijn programma De Start van de Nacht. Om middernacht begint de 2 uur durende uitzending op Den Haag FM.

Gelukkig voor de luisteraars uit Gouda is het programma ook via internet te beluisteren via deze link, en kan je via SMS, telefoon en mail reageren.

Tot vannacht dus!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Persoonlijk, Politiek. Bookmark de permalink.

3 reacties op Vanavond: Henk vs. Michel

 1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Michel Klijmij-van der Laan: Vanavond: Henk vs. Michel: Vanochtend lekker uitgeslapen om deze nacht fris te .. http://twurl.nl/1f2zcu #gl

 2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Michel Klijmij-van der Laan: Vanavond: Henk vs. Michel: Vanochtend lekker uitgeslapen om deze nacht fris te .. http://twurl.nl/1f2zcu #gl

 3. Christian schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Succes!

Reacties zijn gesloten.