Goudse geschiedenis in Huis van de Stad?

Hal stadhuis Oslo

Een vakantie is altijd een inspiratiebron. Zeker waar het gaat om de meer toeristische en culturele zaken Рik ga me niet verdiepen in het lokale stoeptegelbeleid van mijn vakantiebestemming. De vakantie naar Noorwegen leverde in elk geval ̩̩n ideetje op.

Lees de rest op de site van GroenLinks Gouda.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.