ADje?

Verhuizing naar Alphen, met gevolg dat daar het zwaartepunt van het nieuws kwam te liggen. Uitkleden van het journalistenbestand zodat het politieke nieuws, het sportnieuws en het regionale nieuws bijna niet meer aan bod kwam. Het op de maandag klakkeloos overnemen van de uitspraken van de rechtbank en op dinsdag slechts de politieberichten overtypen.

via weblog van Chris Bellekom: Waarom ik het AD Groene Hart niet koop (en u dat ook niet meer zou moeten doen)..

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op ADje?

  1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: ADje?: Verhuizing naar Alphen, met gevolg dat daar het zwaartepunt van het nieuws k.. http://twurl.nl/muqet6

  2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: ADje?: Verhuizing naar Alphen, met gevolg dat daar het zwaartepunt van het nieuws k.. http://twurl.nl/muqet6

Reacties zijn gesloten.