“Kamerlid in brand door Schipholtunnel”

Zij had dit natuurlijk kunnen weten. Maar het woordje ramp op de voorpagina van de Telegraaf roept bij haar een Pavlov-reactie op van roem, exposure, kamervragen. Ze raakt in een roes, waar geen ruimte is voor een check, voor even rondvragen.

De website Aan de Voorzitter geeft het antwoord op de schriftelijke vragen dat de minister zelf niet durft te geven. Aanrader!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op “Kamerlid in brand door Schipholtunnel”

  1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Twee blogs noemen aandevoorzitter
    http://bit.ly/2JzNCi

  2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Twee blogs noemen aandevoorzitter
    http://bit.ly/2JzNCi

Reacties zijn gesloten.