Vol = Leeg

The top map shows how full the Netherlands would be if its 15 million-strong (2) population would be concentrated in the density of Los Angeles (3). The Dutch would occupy no more than 6,000 km2 (2,317 mi2) barely filling out one-seventh of its total area

via 410 – Manifest Density: Three Dutch Megacities « Strange Maps.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vol = Leeg

  1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: Vol = Leeg: The top map shows how full the Netherlands would be if its 15 million-s.. http://twurl.nl/s2heem

  2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: Vol = Leeg: The top map shows how full the Netherlands would be if its 15 million-s.. http://twurl.nl/s2heem

Reacties zijn gesloten.