Nog maar 7 maanden geleden

De crisisminister
De Crisisminister

De grote banken die in de problemen zijn geraakt, hebben het verkeerde slag bestuurders gehad, zegt Scheringa. ‘Aan het roer staan geen ondernemers. Mijn bedrijf heb ik eigenhandig opgebouwd. Alles wat ik al die jaren heb gespaard, zit in mijn bank. Plus: ik heb miljarden euro’s van spaarders op de bank staan. Ik zou me niet op straat durven vertonen als daarmee iets gebeurt.

‘Ik neem geen risico’s. Ik doe geen dingen die ik niet begrijp. Dat is heel anders bij managers die tijdelijk een bedrijf moeten leiden. Daar is de beloning op de korte termijn gesteld. Die mensen krijgen een wereldbonus. Die halen alles uit de kast om zo snel mogelijk mooie cijfers te laten zien. Dan ga je dingen verzinnen die onverantwoord zijn.’

In de Volkskrant.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Eén reactie op Nog maar 7 maanden geleden

  1. johan schreef:
    Gebruikt Firefox 3.5.3 op Windows XP

    Je moest eens weten, Michel, welke geest vaardig is geworden over de westfriezen: als ze opnieuw bij Hoogwoud ( http://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_II_van_Holland ) iemand konden doodknuppelen zouden ze het niet laten. Alleen zou het slachtoffer deze keer geen Willem II maar Pieter Lakeman heten: http://www.noordhollandsdagblad.nl/nieuws/dossiers/dsbbank/article5251999.ece/Stichting+Hypotheekleed%3A+missie+geslaagd#articleComments
    🙁

Reacties zijn gesloten.