Stadskwekerij Spoorzone

De vertraging van een deel van de Spoorzone kan gebruikt worden voor andere ambities. Het middenstuk zou gebruikt kunnen worden om een stadskwekerij voor bomen op te zetten. In de Spoorzone zijn veel bomen gekapt. Die moeten ooit terugkomen, maar dat blijft nu nog onzichtbaar. Waarom niet nu alvast bomen kweken in het gebied, die als er wel plannen zijn kunnen worden herplant?

Lees meer op het  fractieblog van GroenLinks Gouda.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags , . Bookmark de permalink.

7 reacties op Stadskwekerij Spoorzone

 1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Michel Klijmij-van der Laan: Stadskwekerij Spoorzone: De vertraging van een deel van de Spoorzone kan gebruikt w.. http://twurl.nl/zlf0id

 2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

  Michel Klijmij-van der Laan: Stadskwekerij Spoorzone: De vertraging van een deel van de Spoorzone kan gebruikt w.. http://twurl.nl/zlf0id

 3. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  De vertraging van een deel van het Bolwerk kan gebruikt worden voor andere ambities. Het middenstuk zou gebruikt kunnen worden om een enorme ballenbak van te maken. In het Bolwerk zijn veel ballen weggegaan. Die moeten ooit terugkomen, maar dat blijft nu nog onzichtbaar. Waarom niet nu alvast ballen storten in het grote gapende gat, die als er wel plannen zijn kunnen worden herbestemd?

 4. cb te g schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  De vertraging van een deel van de Spoorzone kan gebruikt worden voor andere ambities. Het middenstuk zou gebruikt kunnen worden om een stadskwekerij voor kerstbomen op te zetten. Veel mensen hebben dit jaar niet veel geld over voor een kerstboom. Die moeten het dus zonder doen, maar daar kan de gemeente nu bij helpen. Waarom niet nu alvast kerstbomen kweken in het gebied, die aan de armsten van Gouda kunnen worden weggegeven. Of aan Kongsberg verkocht als het weer eens overstroomd daar.

 5. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.14 op Ubuntu

  Het Balwerk?

  (enne, *kuch*overstroomD*kuch*??)

 6. cb te g schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Heje kan ik nie memedikke vingers gewoon effe wat lueke stukkies tiepe. Jy legt zoekt ook slakken op laag zout zeg. tsss

  Groet, de onderbuikjes 😉

 7. Michel schreef:
  Gebruikt Firefox 3.0.14 op Ubuntu

  Ik gebruik het middenstuk van de spoorzone wel om onderbuikjes te kweken dan 😉

  Is toch een prima plan? Mensen willen bomen, het blijft toch groen daar voorlopig, laten we het dan nuttig gebruiken. Iedereen blij, bomen blij. Wat is er mis mee?

Reacties zijn gesloten.