GroenLinks benoemt speerpunten nieuw veiligheidsbeleid

Speerpunten zijn voor ons inhoudelijk de focus op jeugdoverlast en geweld en de preventie daarvan, het verminderen van onveiligheidsgevoelens, en procesmatig een betere communicatie, strengere handhaving van de politie en betere samenwerking van de instellingen die met preventie bezig zijn, onder regie van de gemeente. Zowel het handhaven van regels, het oppakken van criminelen, als het voorkomen van criminaliteit en het bieden van een positieve toekomst met werk en scholing zijn nodig om de problemen op te lossen.

Onze prioriteiten zijn uitgebreid te lezen op het fractieblog van GroenLinks Gouda.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek met de tags . Bookmark de permalink.

2 Responses to GroenLinks benoemt speerpunten nieuw veiligheidsbeleid

  1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: GroenLinks benoemt speerpunten nieuw veiligheidsbeleid: Speerpunten zijn voor on.. http://twurl.nl/mjkju2

  2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: GroenLinks benoemt speerpunten nieuw veiligheidsbeleid: Speerpunten zijn voor on.. http://twurl.nl/mjkju2

Reacties zijn gesloten.