Niet links, niet rechts, maar twitter

Twitter liberaliseert de informatiestroom. Je volgt wie dat verdient, je volgt dat wat je graag leest. Dat voelt veel beter dan een zwoegende redactie die ‘s ochtends met elkaar een fijne linkse of rechtste site in elkaar draait.

Nico Dijkshoorn zegt nee tegen de vereniging op Nu.nl.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Niet links, niet rechts, maar twitter

  1. Huub Bellemakers schreef:
    Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    RT @michelk: New blog post: Niet links, niet rechts, maar twitter http://bit.ly/4lLTjQ

  2. Huub Bellemakers schreef:
    Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    RT @michelk: New blog post: Niet links, niet rechts, maar twitter http://bit.ly/4lLTjQ

Reacties zijn gesloten.