Nieuws over de Stolwijkerschutsluis

Zo te zien positieve geluiden over de Stolwijkersluis:

Gedeputeerde Staten willen de Stolwijkersluis in Gouda en het Landgoed Keukenhof in Lisse restaureren met de 2.861.767, 00 euro die het Rijk ter beschikking stelt voor de restauratie van rijksmonumenten.

via Historische Vereniging die Goude.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Nieuws over de Stolwijkerschutsluis

  1. Ruud schreef:
    Gebruikt Internet Explorer 8.0 op Windows Vista

    Oud nieuws. Had je half november al in de krant kunnen lezen…

Reacties zijn gesloten.