Hoe maken we Gouda veiliger?

Na de evualuatie vorig jaar gaan we nu eindelijk de besluitvorming over een nieuw veiligheidsbeleid in. Vanavond nog verkennend/informatief, volgende week is het echte debat.

De speerpunten van GroenLinks heb ik hier al eens gegeven. Aanpakken van crimineel gedrag, voorkomen van afglijden van jongeren, tegengaan van discriminatie en uitsluiting, tegengaan van gevoel van onveiligheid. Deze speerpunten zijn gebaseerd op 3 jaar lang woordvoering over veiligheid, gesprekken in de wandelgangen, en opmerkingen vanuit burgers en wijkteams.

Op het Raadsinformatiesysteem staan de stukken over veiligheid. Het gaat over de stad, dus vind ik het belangrijk te horen wat de stad ervan vindt. Maak dus nog van deze week gebruik om input te sturen die ik in de debatten kan gebruiken. Reageer hieronder of mail mij. Zodat we met z’n allen de positieve ontwikkelingen van de afgelopen jaren kunnen doorzetten (Gouda daalt steeds verder op de AD Misdaadmeter) en de negatieve kunnen ombuigen!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gemeenteraad, Gouda, GroenLinks, Politiek. Bookmark de permalink.