Wie is de Mol? (3)

Karel de Graaff en Angela Groothuizen zijn niet de mol. Wie is dan wel de モル? Het was een goede uitzending met voer voor complotten.

Het autorijden leverde geen geld op. Dat maakt het moeilijk om een mol aan te wijzen. Verdacht gedrag van Sanne en Barbara aan de portofoons, en Hind en Sanne  in de auto. Maar wat maakt dat uit als je al je verdiende geld kwijtraakt door over hetzelfde stuk asfalt te rijden? Zo kan de foutloos rijdende Arjen ook gewoon de mol zijn, en een stuk minder opvallend.

Bij de lunchafspraak krijgt iedereen de opdracht verdacht te doen als mol. Als de mol door Angela en Karel goed is aangewezen – Frits – gaat er €3000 uit de pot. Alle reden dus voor de mol om zich verdacht te maken. Frits doet dat goed, maar dat kan dus ook een mollenactie zijn. Op basis van inzet niet, maar ook dat hangt van de complottheoriën af. Vorige week zou een uitgekookte mollenactie kunnen zijn geweest. Erik en Hind weten ook te overtuigen als mol. Kim doet erg vreemd, maar op zo’n manier dat ze niet de mol kan zijn.

Aan het eind zorgen Sanne, Kim, Frits en Arjen dat er geld uit de pot verdwijnt. Precies mijn belangrijkste verdachten. Sanne loopt het meest te mollen, maar qua uitgekooktheid zou het Arjen of Frits kunnen zijn. Bij Kim ligt het er te dik bovenop.

 1. Arjen
 2. Sanne
 3. Frits

Als Arjen niet de mol is zou hij heel goed de winnaar kunnen worden. En volgende aflevering vertrekt Barbara alsnog, of Hind.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk met de tags . Bookmark de permalink.

3 Responses to Wie is de Mol? (3)

 1. Nicolien schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 8.0 op Windows 7

  Barbara is niet de mol. Bij mij zijn vooral Erik en Arjen verdacht. Sanne vind ik om een of andere reden niet verdacht, dus…… dan zal zij de mol wel zijn! Ik zit er altijd naast. Kim speelt vooral de mol volgens mij. Erik zou het meeste geld in de pot hebben gebracht, dan is hij dus niet de mol. Is het dan toch Frits??? Verwarring alom.

 2. CB te G schreef:
  Gebruikt Internet Explorer 7.0 op Windows XP

  Hé Michel,

  Ik vind het fantastisch dat je in verkiezingstijd gewoon door blijft gaan met bloggen over ‘wie is de mol’. Ik had gedacht dat je nog meer in de aanval zou gaan op ‘de tegenstander’ maar dit brengt wel een glimlach op mijn gezicht.

  C.

  • Michel schreef:
   Gebruikt Firefox 3.5.7 op Ubuntu

   In de raad en in de campagne is het ook een soort “wie is de mol” 😉 (nu nog raden welke partij de mol is! dierenpartij doet niet mee dus die valt al af)

Reacties zijn gesloten.