Nuchter de IPCC feiten op een rijtje

Omdat een groot deel van de zogenaamd professionele media haar werk niet meer doet en het bijvoorbeeld vertikt om zelf de bewuste rapporten te lezen of zomaar heel ouderwets zelf even de betrokkenen op te bellen staan hieronder de feiten nog even op een rijtje.

via Nuchter de IPCC feiten op een rijtje – Sargasso.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in TerZijde. Bookmark de permalink.

2 reacties op Nuchter de IPCC feiten op een rijtje

  1. Michel Klijmij schreef:
    Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Nieuwe blog: Nuchter de IPCC feiten op een rijtje http://michel.klijmij.net/2010/01/27/nuchter-de-ipcc-feiten-op-een-rijtje/

  2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: Nuchter de IPCC feiten op een rijtje: Omdat een groot deel van de zogenaamd profess… http://twurl.nl/rcmdqg

Reacties zijn gesloten.