Wie is de Mol (5)

In de vijfde aflevering van Wie is de Mol is wel erg veel geld verdiend. Dat maakt het moeilijker de Mol te spotten, maar aan de andere kant: met het verdwijnen van Hind is er één verdachte weg. Dat ruimt mooi op.

Een andere kandidaat om weg te strepen is Arjen. Die deed in alledrie de opdrachten zijn best, hoewel zijn vaarschema wel erg ingewikkeld was bij de eerste opdracht. Ook Erik werkte hard en kan dus de mol niet zijn.

Blijven Sanne, Kim en Frits over. Frits staat bij mij al hoog qua verdenkingen. Frits deed niet zoveel verdachts dit keer, behalve wat kreunen dat de opdracht in de boot zo zwaar was. Sanne en Kim zijn wel een stuk gestegen in mijn verdenkingen.

Bij de bootopdracht hielp Sanne met het bedenken van de route, waaronder dat zij samen met Kim het zwaarste stuk van het te bouwen tempeltje zou gaan optillen. In de bioscoop raadt Sanne geen enkel liedje, sterker nog: evenals Kim zegt ze amper wat. Arjen raadt vrijwel alle liedjes. Op de berg zorgt Sanne er wel

Kim doet moeilijk bij het roeien, geeft het op een gegeven moment zelfs op. Bij het decoderen van de tekens op de berg viel ze me niet zo op (kan ook strategie zijn), en bij het zingen in de bioscoop raadde ze niets, maar ging wel direct door op foute antwoorden.

Ik gooi mijn mollenlijst dus nogal om:

  1. Kim
  2. Frits
  3. Sanne

Zou Arjen dan gaan winnen?

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Persoonlijk. Bookmark de permalink.