Oud en Nieuw, wat kost dat nou eigenlijk?

Wat bladerend door het nieuws uit de regio viel me dit bericht op over Oud en Nieuw in onze buurgemeente Zuidplas:

Afgelopen woensdagavond werd er in een raadscommissie vergadering gesproken over de nieuwjaarsviering. De gemeente Zevenhuizen-Moerkapelle heeft ongeveer 15.000 euro uitgegeven aan de voorbereiding van Oud en Nieuw in Moerkapelle. Het goed verlopen nieuwjaarsfeest in Nieuwerkerk aan den IJssel heeft ongeveer evenveel gekost. Wat de kosten zijn van de politie en ME inzet in Moerkapelle is niet bekend.
Aan gemeentelijke eigendommen is voor bijna 40.000 euro schade aangericht. Vooral in Moordrecht is ook veel schade aan particulieren eigendommen.

(Bron: LonRadio)

Moerkapelle heeft ongeveer de helft van de inwoners van de wijk Gouda-Oost. Gaat Tweede Kamerterrorist Sietse Fritsma hier nog vragen over stellen? Ondertussen is de Telegraaf gedraaid trouwens.

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Gouda, Politiek met de tags , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Oud en Nieuw, wat kost dat nou eigenlijk?

  1. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: Oud en Nieuw, wat kost dat nou eigenlijk?: Wat bladerend door het nieuws uit de reg… http://twurl.nl/hlcl11

Reacties zijn gesloten.