Frisbee-productie terug naar de VS?

Tuurlijk, het is allemaal voor de leuk bij The Daily Show. Maar er zitten soms ook geografische pareltjes tussen. De productie van hoelahoeps, frisbees en pool noodles wordt door het bedrijf Wham-O van China naar de VS terugverplaatst (insourcing?). Mooi is de opmerking van de Chinees: niet geïnteresseerd, het is te laagwaardige productie. China wil de sprong naar hoogwaardige technologie maken. Prachtige onderkoelde humor van Aasif Mandvi.

The Daily Show With Jon Stewart Mon – Thurs 11p / 10c
Wham-O Moves to America
www.thedailyshow.com
Daily Show Full Episodes Political Humor Tea Party

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Geografie. Bookmark de permalink.

2 Responses to Frisbee-productie terug naar de VS?

  1. Michel Klijmij schreef:
    Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Nieuwe blog: Frisbee-productie terug naar de VS? http://michel.klijmij.net/2010/04/23/frisbee-productie-terug-naar-de-vs/

  2. Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    Michel Klijmij-van der Laan: Frisbee-productie terug naar de VS?: Tuurlijk, het is allemaal voor de leuk bij The… http://twurl.nl/knegy7

Reacties zijn gesloten.