Gouda Geeft!

Gouda Geeft

Nog maar een jaar geleden schreef ik op mijn weblog hoe leuk het zou zijn als het Glazen Huis naar Gouda zou komen. Ik was lang niet de enige die dat had gedacht, en al snel kreeg ik reacties uit de politiek van Pieter Stroop (Trots), Johan Weeber (GoPo) en uit de stad zelf.

Het binnenhalen van het Glazen Huis bleek een onmogelijke opgave tegen de concurrentie van grote studentensteden als Eindhoven (dit jaar) en Leiden (volgend jaar). Helaas. Maar het groepje dat zich had geformeerd is enthousiast aan de slag gegaan en daardoor staat dinsdag en woensdag Gouda Geeft op de Markt. Met veel leuke live-muziek (met aardig wat leerlingen van mijn school zag ik) en non-stop live uitzendingen van Gouwestad. Bij het organiseren zelf ben ik niet zo betrokken geweest, maar ik ga het zeker goed maken door te komen kijken en bij Gouwestad wat hand- en spandiensten te verlenen.

Komt allen kijken dus!

Over Michel

Michel Klijmij is gemeenteraadslid voor GroenLinks Gouda, (co-)woordvoerder milieu, veiligheid, bouwen & wonen, ruimtelijke ordening, voorzitter A-onderwerp Armoedebeleid. Michel Klijmij woont al zijn hele leven in Gouda en houdt van hobby's. Dat zijn klooien met computers, radiomaken en politiek. Op dit weblog publiceert hij alles wat hij vindt dat de wereld moet horen.
Dit bericht is geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink.

Een reactie op Gouda Geeft!

  1. Maaike Hoonhout schreef:
    Gebruikt Unknown op Unknown O.S.

    RT @michelk: Nieuwe blog: Gouda Geeft! http://michel.klijmij.net/2010/12/20/gouda-geeft/

Reacties zijn gesloten.